dimecres, 18 de març del 2015

DIA 21 DE MARÇ VINE A LA REPLA

Animaros, mirar las cosas que se hacen en el barrio para los vecin@s que estan en paro.

--------------------------------------
VINE A LA III JORNADA PARTICIPATIVA DE BARCELONETA PROA A LA MAR!
Des de fa quasi dos anys, un grup de veïns i professionals, estem treballant en un projecte comunitari innovador orientat al desenvolupament socioeconòmic del barri: Barceloneta Proa a la Mar. 
 
En aquests mesos, més enllà d'iniciar algunes actuacions, hem estat portant a terme un procés participatiu per recollir les aportacions de totes aquelles persones que han volgut implicar-s'hi. Amb totes les aportacions, hem elaborat un Pacte per a l'Ocupació i el Desenvolupament Local de la Barceloneta que ara us volem presentar.
 
Entenem aquest Pacte com una manera de recollir tota la feina feta en aquests dos anys, de visibilitzar l'opinió dels veïns al voltant del model de desenvolupament socioecònomic que es vol per al barri, i de comprometre serveis, comerços, empreses, Administració i partits polítics amb la Barceloneta.
 
Per explicar-vos quines són les línies i les mesures del Pacte, per validar-lo i incorporar-hi les vostres aportacions, i per compartir amb tothom els propers passos a seguir, us convidem a la tercera jornada participativa de Barceloneta Proa a la Mar el proper dissabte 21 de març a les 11:00 al Centre Cívic de la Barceloneta.
 
Vine i participa-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada