dimecres, 18 de febrer del 2015

Les veïnes recopilen els casos d'incompliment de la llei de dependència


Resultado de imagen de gent dependent

Abans de l'estiu vam tenir la visita del senyor Joan Socias Rivero, el Sr. Joan ens va explicar el cas de la seva senyora, ells havien sol•licitat el reconeixement de la situació de dependència i el dret de prestacions el 12 de gener 2011 i el 3 juny 2011 li reconeixen el GRAU III NIVELL 1.

Tristament, l'1 de setembre 2012, la Sra. Mª del Carmen Roca va morir. Des de Serveis Socials es comunica a l'Ajuntament el 31 octubre 2012  la mort de la sol•licitant. 

El dia 2 novembre 2012, el Sr. Joan reclama a l'Ajuntament de Barcelona i, entre altes coses, els indica "que no es pot donar per finalitzat el procediment per la defunció de la persona sol•licitant atès que la demora en la tramitació i l’incompliment de la llei és per causa de l'administració i no de la sol•licitant".

El 5 de febrer 2013 la resposta de Serveis Socials de Barcelona és que desestimen la seva reclamació i declaren finalitzat el procediment per defunció de la persona que el havia de percebre 

Des de este blog les veïnes, intentarem recollir més testimonis i estar assabentades per si podem fer més pressió, ja que aquestes resolucions tan lentes, dificulten els cobraments. No és possible que, perquè el titular mori, no paguin els endarreriments a les persones que han estat al costat del malat, patint, compartint, passant les necessitats amb ells.


Si això és així,  l'Administració ho té ben fàcil per a NO PAGAR MAI.


Enllaç amb l'article que parla de la recollida de firmes per part de l’Associació Catalana de Directors de Centres d’Atenció a la Dependència Gerontològica (Ascad) La ILP (Iniciativa legislativa popular) més de 50.000 firmes

Resultado de imagen de gent dependent

NOTA IMPORTANT: Veïns i veïnes, tal com us vam comentar el 26 de febrer de l'any passat, estem recopilant  testimonis de persones afectades. Si és el teu cas, o el cas d'algun familiar o conegut teu, posa't en contacte amb nosaltres!
Escriu-nos un missatge a veinesdelabarceloneta@gmail.com o vine a l'Oficina del Pla Comunitari de la Barceloneta (al Centre Cívic).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada