dimecres, 20 de novembre del 2013

El tancament del Casal al mes d'agost



Volem des d'aquest bloc comentar el fet que al mes d'agost al nostre barri romanen tancats els dos casals de gent gran: el Casal de Gent Gran Mediterrània (al Centre Cívic) i el Casal de Gent Gran (al carrer Baluard). Ens sembla molt greu que els dos llocs on habitualment es troba la gent gran tanquin tot el mes d'agost, a més a més ja no es solament que tanquin sinó que uns 40/50 avis i àvies no tinguin menjador quan la resta de l'any tenen aquesta "costum", moltes d'aquestes persones és l'únic àpat calent que fan al dia ja que així "no obren el foc a casa".

Qualsevol persona sap que les rutines són una normalitat i a més a més per a la gent gran i quan aquesta rutina es trenca ells es poden sentir desorientats. Som conscients que tots tenim dret a fer vacances, però s'ha de fer una bona pensada i segur que es pot trobar una bona solució.

Intentarem estar pendents i anar parlant durant aquest any que tenim per endavant fins al proper agost. Aquests dies ens ha arribat des de vàries fonts que s’està mirant de donar una resposta, esperem que entre tots serem capaços de trobar una bona sortida. Us anirem informant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada