dilluns, 14 d’octubre del 2013

Canvis de parada de bus a la Barceloneta


Ja tenim parada , des de  aquest blog volem  agraïr la rapida instal·lació de la parada del carrer Almirall Cervera,


*Hem enviat nota d'agraïment a TMB i també al Ajuntament.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

02-10-2013
Al barrí no tenim bus de barri  ens sembla que no es fa falta, tenim una bona comunicació, però ens han tret una parada al passeig Nacional (Joan de Borbó) i ara de tornada del CAP, Hospital del Mar, Centre Marítim, etc. fins al centre del barri es complicada i "cansada", la gent gran  que viu cap al carrer del Judici, no te més opció que baixar o al començament del passeig marítim o a la parada del passeig de Joan de Borbó a tocar amb la plaça de l´església de Sant Miquel.

La qüestió es que així com de baixada tenim 4 parades (direm que inclús hem tenim masses) al mateix Passeig Marítim,... ja no hem tenim cap més fins a la nova parada del Passeig Nacional davant de "La Caixa". 

No ens sembla correcte i volem suggerir als de  TMB que anul·lin una parada del passeig marítim de baixada ( una o dues) i que facin la parada que sempre a faltat al carrer Almirall Cervera a la alçada del carrer d'Almirall Churruca,  la "replica" de la parada que n'ha de pujada per anar al Passeig Marítim i que es al Centre del barri. 

Farem arribar aquesta queixa a l'Ajuntament  i també a TMB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada